preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bukovac Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

Nastava od 25.-29.1.

Autor: knjiznica bukovac, 22. 1. 2021. 14:36

Nastava će se sljedeći tjedan organizirati prema istom modelu kao i u prvom tjednu drugog polugodišta, razredna nastava (1.-4. razred) dolazi u školu, a za učenike od 5.-8 razreda nastava će se organizirati na daljinu.

[više]

NASTAVA NA DALJINU - UPUTE Vijest ima dokument u privitku

Autor: Darko Leskovar, 22. 1. 2021. 09:53

 

 

 

 

Poštovani učenici i roditelji,

u prilogu pod "više" imate upute za rad na daljinu kao i kratku tehničku podršku. Molimo vas da obavezno pročitate postupak i pravila uključivanja u online nastavu:

  1. Učenik treba upaliti tablet ili računalo 15 minuta prije nastave kako bi se izbjeglo kašnjenje na nastavu zbog mogućih nadogradnja sustava
  2. Učenik se prijavljuje u Teams svojim AAI korisničkim imenom i lozinkom.

       3. Učenik ulazi u virtualnu učionicu predmeta koji ima po rasporedu.

  1. Učitelj će u virtualnoj učionici staviti poveznicu za uključenje na video-konferenciju. U virtualnu učionicu se povezuje putem Teams videopoziva ili ZOOM videopoziva.
  2. Nakon završetka video-konferencije, učenik odlazi u iduću virtualnu učionicu predmeta koji mu slijedi prema dogovorenom rasporedu sati.

Važne napomene: 

1. Nije dozvoljeno izbaciti drugog učenika iz videopoziva. 

2. Ukoliko se nastava na daljinu održava putem videokonferencije, učenik je dužan prisustvovati videokonferenciji s uključenom kamerom, u protivnom mu se upisuje izostanak s nastave. U slučaju da učenik nema mogućnost korištenja kamere, roditelj je dužan obavijestiti razrednika. 

 

 

[više]

DOPIS RODITELJIMA I UČITELJIMA UČENIKA OŠ BUKOVAC – početak 2. polugodište 2020./ 21. Vijest ima dokument u privitku

Autor: Matea Marić, 15. 1. 2021. 12:32

Poštovani roditelji i učitelji,

sukladno prijedlogu Ministarstva znanosti i obrazovanja, odgojno- obrazovni rad osnovnih škola Grada Zagreba, 2. polugodište 2020./21. počinje 18. 01. 2021. godine na način da će se nastava za učenike nižih razreda (1.-4. razreda) odvijati prema modelu A (redovan rad u školskoj ustanovi). Za više razrede (5.- 8. razreda) nastava će se odvijati prema modelu C, odnosno on-line. Ovakav način odvijanja nastave je na snazi do nove odluke Ministarstva znanosti i obrazovanja, odnosno Grada Zagreba.

Nastava za učenike u OŠ Jordanovac prvi tjedan počinje u popodnevnoj smjeni, a za učenike u OŠ Žuti brijeg u jutarnjoj smjeni. Nastava za učenike u produženom boravku ostaje prema dosadašnjem rasporedu.

Na sjednici Učiteljskog  vijeća održanoj 14.01.2021. godine dogovoreno je da će se on-line nastava održavati u redovnim terminima prema postojećem rasporedu. Nastavni sat traje 40 minuta, uz iznimke pojedinih predmeta ukoliko se ukaže potreba (npr. blok sat tehničkog ili likovnog može trajati kraće, ali da učenici zadatak naprave u vrijeme kada im odgovara). O navedenim iznimkama učitelji će obavijestiti učenike tijekom trajanja sata. Slijedeći sat započinje prema redovnom vremenskom rasporedu.

 

Nakon potresa koji su pogodili Grad Zagreb, napravljen je na pojedinim objektima pregled statičara. U OŠ Jordanovac i OŠ Fran Krsto Frankopan statičar je dana 14.1. 2021. pregledao objekte. Za oba objekta je utvrđeno da nemaju oštećenja. Ukoliko roditelj želi, može napraviti uvid u dokumentaciju o pregledu škole u navedenim objektima. U privitku dostavljam i presliku naljepnice koja je izdana za OŠ Jordanovac

U OŠ Petar Preradović su krajem veljače 2020. godine završeni radovi na statici zgrade. Svi  potresi tijekom 2020. i 2021. godine  nisu napravili nikakva oštećenje na zgradi.

Također, navedeni potresi nisu napravili nikakva oštećenja ni na OŠ Žuti brijeg te se nisu obavljali statički pregledi nakon zadnjeg potresa u Zagrebu.

 

U skladu sa Preporukom  Ministarstva znanosti i obrazovanja od 14. siječnja 2021. godine, vezane uz edukaciju o postupanju u slučaju potresa i vježbi evakuacije i psihosocijalne podrške u kriznim situacijama, a učiteljima i ravnateljima škola u kojima naši učenici pohađaju nastavu dogovoreno je da se 1. sat nastave 18. 01. 2021. godine  s učenicima ponovno provede vježba evakuacije.   

Sve škole imaju Evakuacijski plan u slučaju potresa  i napravljen Protokol za postupanje nastavnika u slučaju potresa.

 

 

Dana 14. 01. 2021. godine službeno smo obaviješteni da je nakon Javnog natječaja za prijevoz osnovnoškolske djece na području  grada Zagreba za šk. godinu 2020./21. za  prijevoz učenika OŠ Bukovac  izabran prijevoznik Slavonija bus d.o.o. te je grad Zagreb sa  tvrtkom  potpisao okvirni sporazum. Predstavnici navedenog prijevoznika su danas bili na sastanku, dobili postojeći raspored prijevoza po kojem su učenici putovali tijekom prvog polugodišta. Dakle, ništa se ne mijenja u stajalištima autobusa, niti u rasporedu vožnje.

I dalje su u tijeku pokušaji da se osposobe nova stajališta na putu prema Jazbini, Najveći problem predstavljaju imovinsko-pravni odnosi na zemljištu koje bi služilo za okretište autobusa.

Na snazi su i dalje postojeće epidemiološke mjere i protokoli  kojih smo se pridržavali tijekom školske godine

Svima želim miran i uspješan početak drugog polugodišta.

S poštovanjem,

 

dr.sc. Mirjana Boras, ravnateljica OŠ Bukovac

 

 

[više]

PRIJEVOZ UČENIKA OŠ BUKOVAC - 2.POLUGODIŠTE Vijest ima dokument u privitku

Autor: knjiznica bukovac, 22. 10. 2020. 14:33

 

NIŽI RAZREDI

PRODUŽENI BORAVAK – 1. i 2. razredi (OŠ Fran Krsto Frankopan i Petar Preradović)

Prilikom dolaska autobusa na stanicu u Melinišću, autobus će ukrcavati učenike na stanici Oboj (školska stanica) i Vodotoranj u 06.55. Na toj stanici autobus se neće dulje zadržavati. Nakon toga nastavlja prema stanici Melinišće i dalje prema rasporedu.

Polazak učenika iz navedenih škola je u 16 sati. Ukoliko po učenike ne dođe roditelj u školu, učenik će biti zbrinut do 17 sati prema dogovoru s učiteljicama.

Roditelji i dalje mogu doći po djecu u školu od 15.30. do 16 sati ili ih dovesti u školu do početka nastave.

OSTALI NIŽI RAZREDI – OŠ JORDANOVAC

POLAZAK U ŠKOLU

Autobusi koji polaze s Melinišća u dolasku će stati na stanici Oboj-školska stanica i stanica Vodotoranj u 7.15 sati (jutarnja smjena), 12.45 i 13.25 (poslijepodnevna smjena). To su prolazne stanice i autobusi se zaustavljaju samo kako bi se učenici ukrcali. Isti autobus dalje nastavlja prema rasporedu na Melinišće i ustaljenom rutom.

Polazak autobusa s Jurja vesi u jutarnjoj smjeni je u 7.40 sati.

DOLAZAK IZ ŠKOLE

Raspored stanica na kojima se učenici mogu iskrcati ostaje prema dosadašnjem rasporedu.

 

VIŠI RAZREDI

 OŠ ŽUTI BRIJEG

Jedan autobus koji vozi učenike za OŠ Žuti brijeg u polasku će stati na stanici Jurja ves za jutarnju smjenu u  7.15 i 8.05. Nakon toga nastavlja uobičajenu rutu Oboj –školska stanica, Vodotoranj, Melinišće, škola (ili direktno u školu ako je autobus pun).

U popodnevnoj smjeni polazak učenika sa stanice Jurja ves je u 13.00 i 13.45 sati.

Povratak učenika iz škole Žuti brijeg ostaje prema dosadašnjem rasporedu.

Raspored polazaka autobusa u školu i iz škole u kojoj se  održava nastava nalazi se u tablici koja je u privitku  na kraju obavijesti.

U suradnji s nadležnim gradskim službama Grada Zagreba i dalje se intenzivno  radi  na poboljšanju prijevoz učenika, posebno učenika Jazbine i Čreti.

O svim relevantnim informacijama učenici i roditelji će biti obavještavani putem školske web stranice i razrednika.
 

[više]

PROFESIONALNO USMJERAVANJE- SMJEROKAZ ZA UČENIKE 8. RAZREDA

Autor: knjiznica bukovac, 20. 1. 2021. 11:07

Kamo nakon osnovne škole?

Profesionalno usmjeravanje učenika uključuje profesionalno informiranje i profesionalno savjetovanje, odnosno skup stručnih postupaka kojima se učenicima pruža pomoć pri odabiru budućeg zanimanja ili obrazovanja, a provodi se u suradnji sa školom i roditeljima/skrbnicima. Poseban naglasak u tom procesu stavlja se na utvrđivanje sposobnosti, vještina, profesionalnih interesa i motivacije učenika, kao i na mogućnosti obrazovanja i zapošljavanja . Postupci profesionalnog usmjeravanja usmjereni su dobrobiti učenika i pomažu prilikom odabira odgovarajućeg obrazovnog programa za koji postoje optimalni uvjeti njegovog svladavanja, a u skladu s potrebama tržišta rada. Profesionalno usmjeravanje učenika osmih  razreda osnovne škole predstavlja tzv. "rane intervencije" u smislu osiguravanja stručne pomoći prilikom donošenja adekvatnih odluka o izboru obrazovnih programa i zapošljavanja te prevencije rizičnih čimbenika za školski neuspjeh i/ili rano napuštanje škole i moguću socijalnu isključenost.

Važnu komponentu u procesu profesionalnog usmjeravanja predstavljaja profesionalno informiranje učenika i njihovih roditelja. Putem profesionalnog informiranja učenicima se pružaju informacije relevantne za donošenje odluka o nastavku školovanja, odnosno planiranje daljnjeg profesionalnog razvoja.

Sve informacije vezane za upis u srednje škole učenici mogu pratiti na kanalu Microsoft  Teams_. Molimo roditelje, učenike i razrednike da redovito prate stranicu i označe da su vidjeli navedene sadržaje ("like").

 Pedagoginja škole, Jadranka Bizjak Igrec

[više]

HUMANITARNA AKCIJA ZA UČENIKE PETRINJE I GLINE

Autor: knjiznica bukovac, 4. 1. 2021. 19:11

OŠ Bukovac u dogovoru sa Vijećem učenika i Vijećem roditelja pokrenula je humanitarnu akciju za učenike u Petrinji i Glini. U dogovoru sa ravnateljima OŠ Glina iz Gline  i OŠ Dragutina Tadijanovića iz Petrinje, naša će škola skupljati školski pribor (olovke, gumice, bojice, bilježnice, geometrijski pribor i dr). Ideja je da se potreban pribor pakira u manje kutije ili vrećice i uruči osobno učenicima tih škola. OŠ Glina zajedno sa dvije područne škole Vidoševac i Glina broji oko 470 učenika, a OŠ Dragutina Tadijanovića sa svoje dvije područne škole Mošćenica i Mala Gorica oko 580 učenika.

Ukoliko će učenici sami pakirati kutije ili vrećice, predlažemo da u svaku kutiju učenik napiše i osobnu poruku koju će dobiti neki učenik iz navedenih škola. Molimo da na kutije ili vrećicu napišete je li namijenjena učenicima viših ili nižih razreda. Ukoliko je namijenjena učenicima nižih razreda, bilo bi lijepo da u kutiji bude neka manja igračka.

Akcija će trajati tijekom siječnja, a doprema i predaja poklon paketa obavit će se prema dogovoru sa ravnateljima navedenih škola. Paketi će se moći donijeti početkom 2. polugodišta na adresi VIII. Požarinje 2A (novi mjesni odbor).

Iako je i naša škola stradala u potresu i  svakodnevno proživljavamo podrhtavanje tla i suočavamo se sa neizvjesnošću i stresom, pronađimo načina da pomognemo i drugima kojima je pomoć potrebna. Zahvaljujemo unaprijed svima koji će se uključiti u akciju.

 

Osnovna škola Dragutina Tadijanovića Petrinja, Petrinja

Trg Matice hrvatske 9/b

tel: 044/815 - 335 ♦ fax: 044/811 - 907

e-mail: ured@os-dtadijanovica-petrinja.skole.hr

 

Osnovna škola Glina

Glina, Dr. Ante Starčevića 1

44400 Glina

Broj telefona (tajništvo):     044 / 880-661

Broj faxa:    044 / 882-174

E-mail:    ured@os-glina.skole.hr

 

[više]

Kako pomoći sebi i drugima - korisne poveznice i savjeti stručnjaka Vijest ima dokument u privitku

Autor: knjiznica bukovac, 3. 1. 2021. 11:23

Poštovani roditelji i učitelji, dragi učenici,

objavljujemo korisne provjerene informacije stručnjaka o tome kako pomoći sebi i drugima, djeci, obitelji, prijateljima i svima koji su pod stresom zbog svih događaja koji su nas snašli. Više pročitajte i pogledajte u prilozima ispod.

 

[više]

POMOĆ STRADALIMA U POTRESU

Autor: knjiznica bukovac, 29. 12. 2020. 18:36

U prostorijama DVD-a je organizirano prikupljanje potrepština za Petrinju i okolicu. Ukoliko ste u mogućnosti, donirajte konzerviranu hranu, toplu odjeću, deke...

Prikupljanje do 20 sati.

Prijevoz je osiguran.

Prilikom dolaska u DVD, sve Vas molimo da se pridržavate epidemioloških mjera, da ne ulazite u grupi, već jedan po jedan i obavezno nošenje maske.

Adresa: 9. Bukovački ogranak 2.

[više]

Čestitka

Autor: knjiznica bukovac, 23. 12. 2020. 13:48

Draga djeco, poštovani roditelji,

prvo polugodište ove šk. godine je iza nas. Vrijeme u ovom polugodištu bilo je izazovno; svakodnevna putovanja na nastavu u druge škole, boravci u drugim školama i to uz epidemiološku situaciju u kojoj smo se svi našli. Iako je bilo poteškoća, one su se rješavale uz pomoć svih nas. Zahvaljujem na suradnji tijekom proteklog vremena i vjerujem da nas čekaju neka mirnija i bolja vremena.
 
Molimo da redovito pratite našu web stranicu na kojoj ćemo objavljivati vijesti.
Svima  želimo sretan Božić i uspješnu Novu godinu.
 
Djelatnici OŠ Bukovac i ravnateljica dr.sc. Mirjana Boras
 
 
[više]

Online podrška za roditelje djece osnovnoškolske dobi tijekom i nakon COVID-19 krize uz HZZO uputnicu

Autor: knjiznica bukovac, 30. 11. 2020. 09:29

Opširnije pročitajte u nastavku...

[više]

IZLOŽBA INOVA - MLADI: LARA BAČANI OSVOJILA ZLATO!

Autor: knjiznica bukovac, 13. 11. 2020. 09:18

U subotu 7.11.2020. sudjelovali smo na međunarodnoj poznatoj izložbi i natjecanju Inova – mladi koja se održala u Narodnom sveučilištu Dubrava uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Lara Bačani sa svojom „Sef kutijom“ izlagala je rad i objašnjavala način njegova funkcioniranja pred poznatim  zagrebačkim profesorima osnovnih škola, srednjih strukovnih škola i profesorima fakulteta Strojarstva i brodogradnje koji su kao komisija obilazili radove i ocjenjivali ih.
Nakon tjedan dana primili smo radosnu vijest te saznali da je Lara za svoju inovaciju osvojila zlatnu medalju na natjecanju. Velike čestitke našoj Lari!

   

S obzirom da nismo bili u mogućnosti pozvati vas na izložbu i natjecanje radi ograničenog broja posjetitelja, pripremili smo virtualnu šetnju kroz izložbu; pogledajte u nastavku kako je to izgledalo.     

P.S. Zahvaljujemo i učenici Magdaleni Pršlja koja nam je bila velika potpora na natjecanju       

                                                                                                Filip Lovrić prof.

https://youtu.be/Ftfu-b9YIjM

https://www.savez-inovatora-zagreba.hr/?izlozbe=inova-mladi

[više]

PODJELA TABLETA IZ PROJEKTA E-ŠKOLE 2020

Autor: Darko Leskovar, 9. 11. 2020. 09:07

Poštovani roditelji i učenici,

u utorak, 10.11.2020. će se dijeliti tableti iz projekta eŠkole za 5. i 7. razrede u prostorijama Mjesnog odbora Bukovac, Požarinje VIII 2a - od 16:30 - 19:00. Prilikom preuzimanja tableta potpisuje se revers sa uputama za rad tableta. Tablete preuzimaju roditelji ili odrasla osoba iz obitelji, te se vraćaju na kraju 8.razreda. Molimo vas da se pridržavate mjera predostrožnosti Covid19. U  slučaju da ne možete doći molimo da se javite razrednicima. 

PIN ZA TABLETE JE "0000" (četiri nule).

[više]

OBAVIJEST O KONTAKT BROJU PROMETNOG UREDA

Autor: Matea Marić, 1. 10. 2020. 11:38

Za dobivanje informacija o izgubljenim stvarima u autobusima, možete kontaktirati prometni ured na broj 01/6113-183.

[više]

Obavijest o radu tajništva škole

Autor: Matea Marić, 24. 8. 2020. 17:08

Tajništvo OŠ Bukovac privremeno radi na adresi VIII.Požarinje 2A (Mjesni odbor Bukovac). Stranke se primaju uz prethodni dogovor putem službene e-mail adrese tajništva osbukovactajnistvo@gmail.com ili na kontakt broj tajništva 091/233-3528.

[više]

NOVI BROJ ŠKOLSKOG ČASOPISA

Autor: Iva Magdić, 8. 7. 2020. 11:01

[više]

Erasmus + projekt u online okruženju

Autor: Iva Magdić, 1. 7. 2020. 10:05

Kao i sve druge aktivnosti vezane za svakodnevni školski život,  tako je i naš Erasmus + projekt prebačen u virtualni svijet.

Zrakoplovne karte za naše učenike i učitelje za putovanje u Španjolsku već su bile kupljene, no kao i sve druge aktivnosti i ovo je prebačeno „na čekanje“. Naši učenici 6. i 7. razreda ostvarili su samo mobilnost u Rumunjsku i bili gosti svojim vršnjacima u Zagrebu. Tu su bila sklopljena mnoga prijateljstva i svi su nestrpljivo čekali nova putovanja i druženja.

U sveopćoj nevjerici svi smo se zapitali što će se dogoditi s projektom koji je ušao u svoju završnicu. Ispred nas bile su mobilnosti u Španjolsku  i završna mobilnost u Sloveniju, a u trenu je sve bilo otkazano i činilo se tako daleko.

Ipak, nakon prvotnog šoka počela se rađati ideja o ponovnom povezivanju učitelja i učenika te radu na projektu u ponešto promijenjenim okolnostima. Koordinatori partnerskih zemalja su razmišljali o mogućnostima koje nam nudi virtualno okruženje i osmislili nekoliko projektnih aktivnosti kojima bi nastavili rad na ishodima našeg projekta.

U sklopu tih aktivnosti održana su tri virtualna sastanka. Na prvom sastanku, održanom sredinom svibnja, kojem su prisustvovali samo učitelji dogovoren je hodogram aktivnosti i novi sastanak u koji bismo uključili i učenike. U nekoliko dana između ta dva sastanka pripremali smo s  učenicima uključenim u projekt  sudjelovanje na online konferenciji.

Ispočetka je bilo puno pitanja i nelagode budući da zadatak nije bio lak. Govoriti ispred 80-ak vršnjaka i učitelja nekima se činilo kao noćna mora, no s ponosom i zadovoljstvom smo zaključili da su zadatku pristupili zrelo i odgovorno. Učenici su uz pomoć učiteljica engleskog jezika radili na svom govoru i tako dobili priliku koristiti strani jezik svrsishodno i u stvarnoj situaciji. Istovremeno smo imali priliku poraditi na našim vještinama vezanim za medijsku pismenost što je i naša glavna tema projekta. Na kraju virtualnog sastanka učenici su međusobno izmjenjivali poruke podrške, ljubavi i prijateljstva koristeći aplikaciju Padlet.

Na trećem sastanku održanom 30. lipnja bili smo dio inovativnog dana naše partnerske škole Dobje iz Slovenije gdje smo kao gosti predavači na međunarodnoj konferenciji govorili o nastavi na daljinu u našoj školi te pripremi naših učenika za Erasmus konferenciju.

Time završavamo ovo neobično poglavlje projekta te nestrpljivo čekamo što slijedi i  nadamo  se da najesen projektne aktivnosti nastavljaju svojim uobičajenim tijekom.

Jasmina Klanac

 

[više]

IZDANA GRAĐEVINSKA DOZVOLA ZA NOVU OŠ BUKOVAC

Autor: Iva Magdić, 9. 6. 2020. 22:16

Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Grada Zagreba  je dana 4. 6.2020. godine izdao građevinsku dozvolu za rekonstrukciju zgrade javne i društvene namjene  osnovne škole Bukovac sa uređenjem vanjskih igrališta i vanjske instalacije rasvjete .

Tim povodom se dana 9. 6.2020. gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sastao sa predstavnicima škole i Vijeća roditelja u prostorima OŠ Bukovac. Slijedeći zajednički sastanak dogovoren je prilikom početka radova, vjerojatno početkom jeseni.

 

 

 

[više]

SLUŽBENA OBAVIJEST O RUŠENJU POSTOJEĆE I GRADNJI NOVE OŠ BUKOVAC

Autor: Iva Magdić, 8. 5. 2020. 14:16

  Danas, 8. 5. 2020. godine gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić je objavio da je donesena odluku o uklanjanju postojećeg objekta (osim sportske dvorane) OŠ Bukovac i gradnji novog objekta. Odluka je donesena na temelju omjera procjene saniranja postojećeg objekta i cijene izgradnje novog objekta, ali i činjenice da su se stekli svi preduvjeti kao što je riješena projektna dokumentacija za novi objekt. Davor Mateković, kao predstavnik arhitektonskog ureda Proarh, ukratko je predstavio projekt nove školske zgrade. Pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje grada Zagreba Ivica Lovrić je najavio da će učenici naše škole od slijedeće školske godine biti smješteni u OŠ Žuti Brijeg. Ukoliko ne bude dovoljno prostornih kapaciteta u navedenoj školi, jedan dio učenika će biti smješten u neku drugu obližnju školi.

   

 

  Predsjednik gradske četvrti Maksimir Stanko Gačić naglasio je da će gradska četvrt Maksimir i dalje sudjelovati u realizaciji projekta, posebno u organizaciji prijevoza učenika.

  Očekuje se da će radovi početi početkom rujna i trajati do kraja 2021. godine. Medijske priloge o današnjem događaju možete pratiti na različitim TV kanalima i internetskim portalima.

  Sve daljnje informacije o organizaciji slijedeće školske godine će biti objavljivane na našim mrežnim stranicama nakon službenih obavijesti i uputa koje budemo dobivali od mjerodavnih službi Grada Zagreba. Informacije će biti istovremeno proslijeđene Vijeću roditelja i razrednicima kako bi i oni informirali učenike i roditelje.

                                            dr.sc. Mirjana Boras, ravnateljica OŠ Bukovac

 

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


NAJAVA DOGAĐANJA
 
MOBILNOST/MOBILITY

  English version

 
E DNEVNIK

Priloženi dokumenti:
Letak-za-roditelje.pdf

 
RASPORED ZVONA

PREDMETNA NASTAVA (ŽUTI BRIJEG)

Ujutro

1. sat 8:00 - 8:40

2. sat 8:50 - 9:30

3. sat 9:40 - 10:20

4. sat 10:30 - 11:10

5. sat 11:15 - 11:55

6. sat 12:05 - 12:45

7. sat 12:50 - 13:30

Popodne

0. sat 13:40 - 14:20

1. sat 14:25 - 15:05

2. sat 15:10 - 15:50

3. sat 16:00 - 16:40

4. sat16:50 - 17:30

5. sat 17:35 - 18:15

6. sat 18:20 - 19:00

7. sat 19:05 - 19:45

 
ŠKOLSKI LIST

 
LEKTIRA

 
DOKUMENTI
 
Kalendar
« Veljača 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
Prikazani događaji

 
Tražilica
 
ŠKOLSKA STRANICA
 
POVEZNICE

 
NATJEČAJI

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 15. 9. 2012.

Ukupno: 801626
Ovaj mjesec: 4568
Ovaj tjedan: 747
Danas: 253
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Bukovac Zagreb / Trnac 42, HR-10000 Zagreb / www.os-bukovac-zg.skole.hr / os-zagreb-033@os-bukovac-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju